3M™ 2820

3M™ 2820 3m

Шифра: 3M-2820

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Проѕирни, заштитни очила со модерен спортски дизајн. Многу лесни, со вкупна тежина од 21 g. Оптичка класа на поликарбонатните леќи 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со мала брзина до 45 m/s, дури и при екстремни температури. Посебниот премаз спречува гребнатини и замаглување. Меки рачки коишто можат да се прилагодуваат по висина. Погодни за механичка работа (дробење, брусење, сечење камен итн.), работа на отворено (градинарство, работа на патишта, градежништво итн.), како и за носење во слободно време.
EN 166 1.F.T
EN 170

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА