3M™ 5C-1

3M™ 5C-1 3m

Шифра: 3M-5C-1

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Шумарски визир од не’рѓосувачки челик којшто може да се монтира на шлемот 3M G3000 (со неопходен V5 држач за визир со P3EV адаптери) и на самостојниот држач за визир за глава 3M G500.
EN 1731

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА