3M™ E-A-R™ ULTRAFIT™
ПОВЕЌЕКРАТНИ ЧЕПОВИ СО ВРВЦА

3M™ E-A-R™ ULTRAFIT™ ПОВЕЌЕКРАТНИ ЧЕПОВИ СО ВРВЦА 3m

Шифра: 3M-UF-01-000

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Силиконски чепови со три перца, со врвца, изработени од флексибилна микрогума, коишто можат да се прилагодуваат на увото. Одлична удобност и прилепување. Лесни за миење и одржување. SNR изнесува 32 dB.
EN 352-2

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА