3M™ PELTOR™ LITECOM

3M™ PELTOR™ LITECOM 3m

Шифра: 3M-MT53H7A4400-EU

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Безжичен уред за комуникација со опсег до 3 km. Двонасочна комуникација на 8 канали во PMR опсег (446 MHz - слободна фреквенција за индустриска употреба). Со помош на 38-те потканали се овозможува неколку групи на корисници да комуницираат на истиот канал, без да си сметаат едни на други. Електронски систем на менито за гласовна контрола. Уредот ќе се исклучи после 2 часа доколку не се употребува, со цел да се продолжи работниот век на батеријата. Постои можност за поврзување со надворешни уреди, како што се радио уреди или мобилни телефони. Достапен е додаток за шлем или обрач за врат. Времетраењето на батеријата е околу 20 часа. SNR изнесува 32 dB.
EN 352-1

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА