3M ШУМАРСКИ КОМПЛЕТ

3M ШУМАРСКИ КОМПЛЕТ 3m

Шифра: 3M-G3000NOR31V5C

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Со монтирање на Optime I антифони во портокалова боја, жичен визир 5C-1 (со додаток V5 држач за визир со P3EV адаптери) и штитник за вратот на G3000 шлемот се добива шумарски комплет.
EN 397
EN 1731
EN 352-3

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА