B912

B912

Шифра: ZL-B912

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Самостоен држач за визир за главата на преклоп, со ремче за прилагодување на обемот и хигиенска фронтална лента за впивање на потта. Визирот е лесен за монтирање, без потреба од алат. Компатибилен е со поликарбонатниот визир B922 и шумарскиот визир B925.

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА