B921

B921

Шифра: ZL-B921

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Држач за визир изработен од ABS, којшто може да се монтира на сите JSP шлемови (освен EvoLite®), како и на GP3300 шлемот. Компатибилен е со поликарбонатниот визир B922 и шумарскиот визир B925

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА