B922

B922

Шифра: ZL-B922

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Поликарбонатен визир со големина 20 х 40 cm, којшто може да се монтира на држачите за визир B912 и B921. Визирот обезбедува заштита од удари од честички со средна брзина (до 120 m/s), а оптичката класа на визирот е 1.
EN 166 1.B

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА