DUIKER BUM КАПА

DUIKER BUM КАПА

Шифра: ZG-5602

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитна индустриска капа со спортски дизајн којашто обезбедува одлична заштита од мали ризици (кога не е потребен шлем). Школката е изработена од ABS, а самата капа од памук. Прилагодување на обемот со помош на ленти. Има отвори за вентилација. Се користи на работни места каде што постои мал степен на ризик од удари на главата, а каде што не е потребно да се носи шлем - како што се автомеханичарските работилници, лесната индустрија, складиштата, магацините и сл.
EN 812

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА