J MUFF™

J MUFF™ Jspeng

Шифра: ZS-111

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Антифони во жолта боја со можност за прилагодување. Удобни, пенести наушници изработени од ABS. Наменети за носење во текот на целото работно време. Хигиенско пакување, по едно парче во посебно кесе. Нивото на придушување SNR изнесува 24 dB. Се користат во индустријата, компресорските станици, машинските постројки, градилиштата, на пистите, во автомобилската индустрија, земјоделството и сл.
EN 352-1

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА