ROZELLE ПРОЅИРНИ

ROZELLE ПРОЅИРНИ I spector

Шифра: ZN-IS10206

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни очила со спортски дизајн. Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со мала брзина до 45 m/s. Поликарбонатни, проѕирни стакла отпорни на гребење, прилагодливи рачки по должина, мек додаток за нос.
EN 166 1.F
EN 170

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА