STEALTH 16G

STEALTH 16G Jspeng

Шифра: ZN-16G

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Stealth 16G се најлесните заштитни очила на светот со тежина од само 16 g. Најновата генерација на ултра тенки и ултра цврсти, оптички совршени леќи е дизајнирана со најнова технологија за создавање тенки леќи коишто го задоволуваат стандардот
EN 166 1.F. Stealth 16G се достапни со два вида на премаз. Првиот е напреден JSP Premier Shield премаз којшто спречува замаглување на стаклата, а исто така обезбедува и заштита од гребнатини. Другиот е JSP Hardia+ премаз против гребнатини, којшто овозможува дополнителна заштита од механички оштетувања. Додатокот за нос е дизајниран и обликуван на таков начин што удобно и сигурно се прилагодува на различни форми на лицето.
EN 166 1.F.T.K
EN 170

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА