STEALTH 8000 ТЕМНИ

STEALTH 8000 ТЕМНИ Jspeng

Шифра: ZN-80007

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Темни заштитни очила со модерен дизајн. Многу лесни, вкупна тежина од само 26 g. Поликарбонатни стакла отпорни на механички оштетувања (гребнатини), со интегриран, прилагодлив ПВЦ додаток за нос којшто на корисникот му обезбедува комфор и стабилност. Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со мала брзина до 45 m/s, дури и при екстремни температури. Максимална ширина на видното поле. Рачките со низок профил овозможуваат користење на очилата во комбинација со средства за заштита на слухот и имаат отвор на краевите за прицврстување на врвца за очила. Овозможуваат UVA, UVB и UVC заштита. Филтрите на стаклата не пропуштаат 99.9% од штетните UV зраци.
EN 166 1.F.T.K
EN 172

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА