SUREFIT™ EVO
КОМПЛЕТ

SUREFIT™ EVO КОМПЛЕТ Jspeng

Шифра: ZS-232

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Комплетот се состои од држач за визир (со елементи за монтажа) и поликарбонатен визир со висина од 30 cm. Се монтира на цела серија EVO шлемови EVO 8®, EVO Lite®, EVO 3® и EVO 2®, како и на GP3300 шлемот. Визирот обезбедува заштита од удари од честички со средна брзина (до 120 m/s), течни капки и стопен метал. Оптичка класа на визирот 1 (највисока).
EN 166 1.B.3.9

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА