SUREFIT™ EVO
ДРЖАЧ ЗА ВИЗИР

SUREFIT™ EVO ДРЖАЧ ЗА ВИЗИР Jspeng

Шифра: ZS-802

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Држач за визир којшто може да се монтира на цела серија EVO шлемови - EVO 8®, EVO Lite®, EVO 3® и EVO 2®, како и на GP3300 шлемот

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА