SUREFIT™ EVO
ПОЛИКАРБОНАТЕН
ВИЗИР

SUREFIT™ EVO ПОЛИКАРБОНАТЕН ВИЗИР Jspeng

Шифра: ZS-302

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Резервен, поликарбонатен визир со висина од 20 cm, којшто може да се монтира на држач за визир од комплетот SureFit EVO. Визирот обезбедува заштита од удари од честички со средна брзина (до 120 m/s), течни капки и стопен метал. Оптичка класа на визирот 1 (највисока).
EN 166 1.B.3.9

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА