uvex astrospec 2.0 9164.065

uvex astrospec 2.0 9164.065 Uvexger

Шифра: UV-9164065

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Проѕирни, заштитни очила со класичен дизајн, прилагодливи по висина, со широко видно поле. Поликарбонатни стакла, странична заштита и дополнителна заштита на фронталниот дел. Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со мала брзина до 45 m/s, дури и при екстремни температури. Со употреба на uvex supravision sapphire нанотехнологијата постигната е исклучителна отпорност на гребење (од двете страни), хемикалии и дамки (многу лесно се отстрануваат мрсните нечистотии). Флексибилните рачки овозможуваат прилагодување на различните форми на лицето на корисникот и удобно носење во текот на подолг временски период. При дизајнирањето посебно внимание е посветено на прилепувањето на очилата за лицето, со цел да се овозможи добра вентилација.
EN 166 1.F.T.K
EN 170

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА