uvex astrospec 2.0
ЗА ЗАВАРУВАЧИ

uvex astrospec 2.0 ЗА ЗАВАРУВАЧИ Uvexger

Шифра: UV-9164145

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Темни (DIN 5) заштитни очила за заварувачи, со класичен дизајн, широко видно поле и uvex infradur премаз, којшто гарантира траен ефект против замаглување и отпорност на гребнатини. Поликарбонатни стакла, странична заштита и дополнителна заштита на фронталниот дел. Флексибилните рачки овозможуваат прилагодување на различните форми на лицето на корисникот и удобно носење во текот на подолг временски период. При дизајнирањето посебно внимание е посветено на прилепувањето на очилата за лицето, со цел да се овозможи добра вентилација.
EN 166 1.F.T.K.N
EN 169

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА