Uvex 9160.065 наочари

Uvex 9160.065 наочари Uvexger

Шифра: UV-9160065

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни наочари со спортски дизајн и бистра поликарбонат леќа. Оптичката класа на леќата 1, нуди заштита од удари со мала брзина до 45/с дури и при екстремни тепмератури. Сино-портокалов оквир. Рачките се прилагодауват во сите прваци,имаат силиконски гумички за нос,како и силиконски гумички на крајот од рачките,кои овозможуваат максимална удобност. Со примената на увех supravision сафир нанотехнологија е постигната максимална отпорност од гребење ( на двете страни), хемикалии и нечистотии ( масните наслаги многу лесно се чистат)

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА