uvex i-vo 9160.076

uvex i-vo 9160.076 Uvexger

Шифра: UV-9160076

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни очила со спортски дизајн, со темни поликарбонатни леќи. Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со мала брзина до 45 m/s, дури и при екстремни температури. Црно-сива рамка. Рачките се прилагодуваат во сите правци, имаат силиконски додатоци за нос, како и силиконски додатоци во фронталниот дел и на крајот на рачките, со што се овозможува максимална удобност. Со употреба на uvex supravision sapphire нанотехнологијата постигната е исклучителна отпорност на гребење (од двете страни), хемикалии и дамки (многу лесно се отстрануваат мрсните нечистотии).
EN 166 1.F.T
EN 172

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА