uvex i-vo 9160.520

uvex i-vo 9160.520 Uvexger

Шифра: UV-9160520

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Заштитни очила со спортски дизајн, со жолти поликарбонатни леќи. Сино-портокалова рамка. Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со мала брзина до 45 m/s, дури и при екстремни температури. Премаз против замаглување. Рачките се прилагодливи во сите правци, имаат силиконски додатоци за нос, како и силиконски додатоци во фронталниот дел и краевите на рачките, коишто обезбедуваат максимална удобност. Со употреба на uvex supravision sapphire нанотехнологијата постигната е исклучителна отпорност на гребење (од двете страни), хемикалии и дамки (многу лесно се отстрануваат мрсните нечистотии).
EN 166 1.F.T.K.N
EN 170

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА