uvex SECUBOX

uvex SECUBOX Uvexger

Шифра: UV-9957502

За информации околу цените на производите ве молиме контактирајте не на мејл или телефон.

Ѕидна кутија (диспанзер) во којашто се наоѓаат: - два пара очила со врвци и гумена рамка („бриле“ очила), или - три пара класични очила со рачки, или - еден пар „бриле“ очила и два пара очила

ПРОИЗВОДИ ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА