ad-list Jsp

ATLANTIC
Заштитни очила со поликарбонатни стакла. Основен премаз против замаглување (AM). Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со средна брзина до 120 m/s, течни капки, крупни честички прашина, стопен метал и цврсти,…
ШифраZN-100
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Jspeng
FORCE8™
Полумаска изработена од лесна, флексибилна и издржлива термопластична гума којашто одлично се прилагодува на лицето, притоа постигнувајќи извонредно вклопување, со два заменливи бајонет филтри со низок профил (произведени во согласност со…
ШифраZDJ-F8
КатегоријаЗаштита на дишните органи
Jspeng
EVO 2® БЕЗ ВЕНТИЛАЦИЈА
Заштитен шлем со низок профил, со канал за истекување на дождовница. Изработен е од HDPE (полиетилен со висока густина којшто може да се рециклира), со што се обезбедува висок степен на отпорност на удари. Има пластична влошка со закопчување…
ШифраZG-EVO2-1
Боја
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Jspeng
EVO 2® БЕЗ ВЕНТИЛАЦИЈА
Заштитен шлем со низок профил, со канал за истекување на дождовница. Изработен е од HDPE (полиетилен со висока густина којшто може да се рециклира), со што се обезбедува висок степен на отпорност на удари. Има пластична влошка со закопчување…
ШифраZG-EVO2-4
Боја
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Jspeng
EVO 2® СО ВЕНТИЛАЦИЈА
Заштитен шлем со низок профил, со канал за истекување на дождовница. Изработен е од HDPE (полиетилен со висока густина којшто може да се рециклира), со што се обезбедува висок степен на отпорност на удари. Има пластична влошка со закопчување…
ШифраZG-EVO2V-1
Боја
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Jspeng
EVO 2® СО ВЕНТИЛАЦИЈА
Заштитен шлем со низок профил, со канал за истекување на дождовница. Изработен е од HDPE (полиетилен со висока густина којшто може да се рециклира), со што се обезбедува висок степен на отпорност на удари. Има пластична влошка со закопчување…
ШифраZG-EVO2V-2
Боја
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Jspeng
EVO 2® СО ВЕНТИЛАЦИЈА
Заштитен шлем со низок профил, со канал за истекување на дождовница. Изработен е од HDPE (полиетилен со висока густина којшто може да се рециклира), со што се обезбедува висок степен на отпорност на удари. Има пластична влошка со закопчување…
ШифраZG-EVO2V-4
Боја
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Jspeng
EVO 2® СО ВЕНТИЛАЦИЈА
Заштитен шлем со низок профил, со канал за истекување на дождовница. Изработен е од HDPE (полиетилен со висока густина којшто може да се рециклира), со што се обезбедува висок степен на отпорност на удари. Има пластична влошка со закопчување…
ШифраZG-EVO2V-6
Боја
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Jspeng
EVO 2® СО ВЕНТИЛАЦИЈА
Заштитен шлем со низок профил, со канал за истекување на дождовница. Изработен е од HDPE (полиетилен со висока густина којшто може да се рециклира), со што се обезбедува висок степен на отпорност на удари. Има пластична влошка со закопчување…
ШифраZG-EVO2V-8
Боја
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Jspeng