ad-list Knoxfield

KNOXFIELD ПАНТАЛОНИ
Машки работни панталони со еластичен појас, два џеба за рацете, еден страничен мултифункционален џеб на ногавицата, D-прстен за лична карта, два задни џеба, појас за алат на половината во контрастна боја, појачан дел на колената со џебови за…
ШифраOD-9934
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD ПАНТАЛОНИ
Машки работни панталони со еластичен појас, два џеба за рацете, еден страничен мултифункционален џеб на ногавицата, D-прстен за лична карта, два задни џеба, појас за алат на половината во контрастна боја, појачан дел на колената со џебови за…
ШифраOD-9938
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD ПАНТАЛОНИ
Машки работни панталони со еластичен појас, два џеба за рацете, еден страничен мултифункционален џеб на ногавицата, D-прстен за лична карта, два задни џеба, појас за алат на половината во контрастна боја, појачан дел на колената со џебови за…
ШифраOD-9932
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD 
REFLEX ПАНТАЛОНИ
Машки работни панталони во комбинација со ткаенина со висока видливост на дното на ногавицата и две рефлектирачки ленти, со еластичен појас, два џеба за рацете, еден страничен мултифункционален џеб на ногавицата, D-прстен за лична карта, два…
ШифраOD-19934
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD 
REFLEX ПАНТАЛОНИ
Машки работни панталони во комбинација со ткаенина со висока видливост на дното на ногавицата и две рефлектирачки ленти, со еластичен појас, два џеба за рацете, еден страничен мултифункционален џеб на ногавицата, D-прстен за лична карта, два…
ШифраOD-19938
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Машки работен полукомбинезон со еластични трегери и појас, два џеба за рацете, еден страничен мултифункционален џеб на ногавицата, еден мултифункционален џеб на градите, Dпрстен за лична карта, два задни џеба, појачан дел на колената со…
ШифраOD-9924
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Машки работен полукомбинезон со еластични трегери и појас, два џеба за рацете, еден страничен мултифункционален џеб на ногавицата, еден мултифункционален џеб на градите, Dпрстен за лична карта, два задни џеба, појачан дел на колената со…
ШифраOD-9928
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Машки работен полукомбинезон со еластични трегери и појас, два џеба за рацете, еден страничен мултифункционален џеб на ногавицата, еден мултифункционален џеб на градите, Dпрстен за лична карта, два задни џеба, појачан дел на колената со…
ШифраOD-9922
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD 
REFLEX ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Машки работен полукомбинезон во комбинација со ткаенина со голема видливост на дното на ногавицата и две рефлектирачки ленти, со еластични трегери и појас, два џеба за рацете, еден страничен мултифункционален џеб на ногавицата, еден…
ШифраOD-19928
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD 
REFLEX ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Машки работен полукомбинезон во комбинација со ткаенина со голема видливост на дното на ногавицата и две рефлектирачки ленти, со еластични трегери и појас, два џеба за рацете, еден страничен мултифункционален џеб на ногавицата, еден…
ШифраOD-19924
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD РАБОТНА БЛУЗА
Машка работна блуза со руска јака со модерен крој. Ракавите можат да се извадат. Два големи џеба за рацете и еден мултифункционален џеб на градите, D-прстен за лична карта, два задни џеба, појачан дел на рамената, еластични манжетни,…
ШифраOD-9914
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield
KNOXFIELD РАБОТНА БЛУЗА
Машка работна блуза со руска јака со модерен крој. Ракавите можат да се извадат. Два големи џеба за рацете и еден мултифункционален џеб на градите, D-прстен за лична карта, два задни џеба, појачан дел на рамената, еластични манжетни,…
ШифраOD-9918
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Knoxfield