ad-list Max evolution

MAX EVOLUTION БЛУЗА
Работна блуза, изработена од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2, удобна, со практични џебови, достапна во неколку бои. Величини 46-64
ШифраOD-9821
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max Evolution
MAX EVOLUTION БЛУЗА
Работна блуза, изработена од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2, удобна, со практични џебови, достапна во неколку бои. Величини 46-64
ШифраOD-9822
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max Evolution
MAX EVOLUTION БЛУЗА
Работна блуза, изработена од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2, удобна, со практични џебови, достапна во неколку бои. Величини 46-64
ШифраOD-9825
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max Evolution
MAX EVOLUTION ПАНТАЛОНИ
Работни панталони, изработени од 80% полиестер, 20% памук, 235 g/m2, со еластичен дел во пределот на половината за поголема удобност, достапни во неколку бои. Величини 46-64
ШифраOD-9831
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max Evolution
MAX EVOLUTION ПАНТАЛОНИ
Работни панталони, изработени од 80% полиестер, 20% памук, 235 g/m2, со еластичен дел во пределот на половината за поголема удобност, достапни во неколку бои. Величини 46-64
ШифраOD-9832
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max Evolution
MAX EVOLUTION ПАНТАЛОНИ
Работни панталони, изработени од 80% полиестер, 20% памук, 235 g/m2, со еластичен дел во пределот на половината за поголема удобност, достапни во неколку бои. Величини 46-64
ШифраOD-9835
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max Evolution
MAX EVOLUTION LADY 
БЛУЗА
Женска верзија на популарната колекција за мажи, со речиси идентичен дизајн, но со кројна слика прилагодена на жените. Изработена е од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2 и достапна е во сино-сива и црвено-сива комбинација на бои. Блузата има…
ШифраOD-19822
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max Evolution
MAX EVOLUTION LADY 
БЛУЗА
Женска верзија на популарната колекција за мажи, со речиси идентичен дизајн, но со кројна слика прилагодена на жените. Изработена е од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2 и достапна е во сино-сива и црвено-сива комбинација на бои. Блузата има…
ШифраOD-19821
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max Evolution
MAX EVOLUTION LADY 
ПАНТАЛОНИ
Женска верзија на популарната колекција за мажи, со речиси идентичен дизајн, но со кројна слика прилагодена на жените. Изработена е од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2 и достапна е во сино-сива и црвено-сива комбинација на бои. Блузата има…
ШифраOD-19831
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max Evolution
MAX EVOLUTION LADY 
ПАНТАЛОНИ
Женска верзија на популарната колекција за мажи, со речиси идентичен дизајн, но со кројна слика прилагодена на жените. Изработена е од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2 и достапна е во сино-сива и црвено-сива комбинација на бои. Блузата има…
ШифраOD-19832
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max Evolution
MAX EVOLUTION LADY
 ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Женска верзија на популарната колекција за мажи, со речиси идентичен дизајн, но со кројна слика прилагодена на жените. Изработена е од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2 и достапна е во сино-сива и црвено-сива комбинација на бои. Блузата има…
ШифраOD-19811
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max Evolution
MAX EVOLUTION LADY
 ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Женска верзија на популарната колекција за мажи, со речиси идентичен дизајн, но со кројна слика прилагодена на жените. Изработена е од 80% полиестер и 20% памук, 235 g/m2 и достапна е во сино-сива и црвено-сива комбинација на бои. Блузата има…
ШифраOD-19812
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max Evolution