ad-list Eland

ELAND БЛУЗА
Работна блуза со голем број практични џебови (девет џеба + 2 внатрешни џеба + џеб за лична карта), 65% полиестер, 35% памук, 235 g/m2, обемот на отворот на ракавите може да се прилагодува со помош на чичак лента. Величини 48-66
ШифраOD-40030
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Eland
ELAND ПАНТАЛОНИ
Работни панталони со класичен крој со голем број практични џебови (осум џеба), тегет боја со сиви детали, 65% полиестер, 35% памук, 235 g/m2, џеб за вметнување на штитници за колена, обемот на долниот дел на ногавиците може да се прилагодува…
ШифраOD-40040
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Eland
ELAND ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Работен полукомбинезон со голем број практични џебови (десет џеба), 65% полиестер, 35% памук, 235 g/m2, еластичен заден дел на трегерите за поголема удобност, џеб за вметнување на штитници за колена. Величини 48-66
ШифраOD-40020
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Eland
ELAND КОМБИНЕЗОН
Работен комбинезон со голем број практични џебови (единаесет џеба + два џеба за пенкала), 65% полиестер, 35% памук, 235 g/m2, џеб за вметнување на штитници за колена, обемот на отворот на ракавите може да се прилагодува со помош на чичак…
ШифраOD-40010
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Eland