ad-list Max

MAX БЛУЗА 2 во 1 - MAX NEO БЛУЗА
Работна блуза изработена од 100% памук, 260 g/m2, ракавите можат да се извадат, па може да се носи и како елек, голем број практични џебови, еластични манжетни, затворање на јаката со помош на чичак лента без надворешни шевови, достапна во…
ШифраOD-8825
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max
MAX БЛУЗА 2 во 1 - MAX NEO БЛУЗА
Работна блуза изработена од 100% памук, 260 g/m2, ракавите можат да се извадат, па може да се носи и како елек, голем број практични џебови, еластични манжетни, затворање на јаката со помош на чичак лента без надворешни шевови, достапна во…
ШифраOD-8822
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max
MAX БЛУЗА 2 во 1 - MAX NEO БЛУЗА
Работна блуза изработена од 100% памук, 260 g/m2, ракавите можат да се извадат, па може да се носи и како елек, голем број практични џебови, еластични манжетни, затворање на јаката со помош на чичак лента без надворешни шевови, достапна во…
ШифраOD-8821
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max
MAX ПАНТАЛОНИ - MAX NEO ПАНТАЛОНИ
Работни панталони изработени од 100% памук, 260 g/m2, пријатни и удобни, практични џебови, достапни во неколку комбинации на бои. Величини 44-68
ШифраOD-8835
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max
MAX ПАНТАЛОНИ - MAX NEO ПАНТАЛОНИ
Работни панталони изработени од 100% памук, 260 g/m2, пријатни и удобни, практични џебови, достапни во неколку комбинации на бои. Величини 44-68
ШифраOD-8831
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max
MAX ПАНТАЛОНИ - MAX NEO ПАНТАЛОНИ
Работни панталони изработени од 100% памук, 260 g/m2, пријатни и удобни, практични џебови, достапни во неколку комбинации на бои. Величини 44-68
ШифраOD-8832
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max
MAX ПОЛУКОМБИНЕЗОН - MAX NEO ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Работен полукомбинезон, изработен од 100% памук, 260 g/m2, голем број практични џебови, појачување - два слоја ткаенина во задниот дел, појачувања на колената, достапен во повеќе комбинации на бои. Величини 44-68
ШифраOD-8815
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max
MAX ПОЛУКОМБИНЕЗОН - MAX NEO ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Работен полукомбинезон, изработен од 100% памук, 260 g/m2, голем број практични џебови, појачување - два слоја ткаенина во задниот дел, појачувања на колената, достапен во повеќе комбинации на бои. Величини 44-68
ШифраOD-8811
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max
MAX ПОЛУКОМБИНЕЗОН - MAX NEO ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Работен полукомбинезон, изработен од 100% памук, 260 g/m2, голем број практични џебови, појачување - два слоја ткаенина во задниот дел, појачувања на колената, достапен во повеќе комбинации на бои. Величини 44-68
ШифраOD-8812
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Max