ad-list 3m

3M™ 6200
Полумаска изработена од лесен, термопластичен еластомер, со два заменливи бајонет филтри (произведени во согласност со стандардот EN 14387). Материјалот од којшто е изработена е исклучително удобен и лесен (вкупната тежина на маската изнесува…
Шифра3M-6200
КатегоријаЗаштита на дишните органи
3m
3M™ 6800
Маска за цело лице со два заменливи бајонет филтри (произведени во согласност со стандардот EN 14387) и голем издувен вентил којшто значително го намалува отпорот при дишење, загревање и потење. Издувниот вентил е дизајниран на таков начин…
Шифра3M-6800
КатегоријаЗаштита на дишните органи
3m
3M™ 7502
Полумаска изработена од силиконска гума, со два заменливи бајонет филтри (произведени во согласност со стандардот EN 14387). Широкиот издувен вентил го спречува потењето и го олеснува дишењето. Дизајниран е на таков начин што воздухот се…
Шифра3M-7502
КатегоријаЗаштита на дишните органи
3m