ad-list Payper

SUNSET
Маица со куси ракави, изработена од 100% памук, 150 g/m2. Еластичен рендер околу вратот со ширина од 1.5 cm. Кружно ткаена (без шевови од страните). Ракавите се со потесен крој. Маицата убаво го следи обликот на телото. Лентата во контрастна…
ШифраOD-PY000101003-X
БојаВо повеќе бои
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Payper
SUNSET LADY
Маица со куси ракави, изработена од 100% памук, 150 g/m2. Еластичен рендер околу вратот со ширина од 1.5 cm. Кружно ткаена (без шевови од страните). Ракавите се со потесен крој. Маицата убаво го следи обликот на телото. Лентата во контрастна…
ШифраOD-PY000466003-X
БојаВо повеќе бои
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Payper
RAPID
Маица со куси ракави, изработена од 100% памук, 150 g/m2, со еластичен рендер околу вратот. Кружно ткаена, без шевови од страните, со зашиени појачувања од внатрешната страна од едното рамо до другото. Пакување 1/100 (без ќесиња во…
ШифраOD-MC150-X
БојаВо повеќе бои
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Payper
PRINT
Маица со куси ракави, изработена од 100% памук (со исклучок на сивата којашто е изработена од 93% памук, 7% вискоза), 150 g/m2, со еластичен рендер околу вратот со ширина од 1.5 cm. Кружно ткаена (без шевови од страните). Ракавите се со…
ШифраOD-PY0010480311-X
БојаВо повеќе бои
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Payper
ROME
Поло маица со куси ракави, изработена од 100% памук, 180 g/m2, закопчување на предната страна со помош на три копчиња. Рендери на краевите на ракавите. Достапна во повеќе бои. Пакување 5/50 (5 маици во ќесе, 10 ќесиња во транспортната…
ШифраOD-PY0011470373-X
БојаВо повеќе бои
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Payper
KASTRO
Поло маица со куси ракави, изработена од 100% памук, 180 g/m2, закопчување на предната страна со помош на две копчиња, достапна во повеќе бои. Еластични рендери на краевите на ракавите. Пакување 1/50 (50 маици во транспортната кутија без…
ШифраOD-MPS180-X
БојаВо повеќе бои
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Payper
VENICE LADY
Женска струкирана поло маица со куси ракави, коишто завршуваат со еластични рендери. 100% памук, 200 g/m2. Има страничен потпорен шев за зачувување на обликот. Закопчување со четири копчиња. Пакување 5/50 (5 маици во ќесе, 10 ќесиња во…
ШифраOD-PY0009530305-X
БојаВо повеќе бои
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Payper
FLORENCE
Поло маица со долги ракави, изработена од 100% памук, 220 g/ m2. Лента за појачување во јаката во контрастна боја. Закопчување на предната страна со помош на три копчиња. Достапна во повеќе бои. Пакување 5/50 (5 маици во ќесе, 10 ќесиња во…
ШифраOD-PY0009300021-X
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Payper
ORLANDO
Машки дуксер со округол израз околу вратот, изработен од 70% памук, 30% полиестер, 280 g/m2. Кроени ракави. Еластични рендери на ракавите и околу половината. Модерен V додаток кај јаката. Појачани шевови. Пакување 1/1 (секој дуксер е спакуван…
ШифраOD-PY0010830308-X
БојаВо повеќе бои
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Payper
MISTRAL+
Машки дуксер со округол израз околу вратот, изработен од 70% памук, 30% полиестер, 300 g/m2. Раглански ракави (се протегаат до вратот без средниот шев). Еластични рендери на ракавите и околу половината. Модерен V додаток кај јаката. Појачани…
ШифраOD-PY0000040001-X
БојаВо повеќе бои
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Payper
TORONTO
Машки дуксер со качулка, изработен од 70% памук, 30% полиестер, 280 g/m2. Лента за затегнување на качулката во иста боја како и дуксерот. Зашиени едноделни џебови од предната страна. Кроени ракави. Еластични рендери на ракавите и околу…
ШифраOD-PY0010820308-X
БојаВо повеќе бои
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Payper
DALLAS+
Машки дуксер со качулка, изработен од 70% памук, 30% полиестер, 280 g/m2. Зашиени едноделни џебови од предната страна. Кроени ракави. Еластични рендери на ракавите и околу половината. Модерен V додаток кај јаката. Појачани шевови. Пакување…
ШифраOD-PY0000210001-X
БојаВо повеќе бои
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Payper