ad-list Os

TILST
Зимска капа за многу студено време со штитници за ушите, во црна боја, изработена од 100% најлон, постава од вештачко крзно, 100% полиестер. Величини S/M, L/XL
ШифраOD-OS0000
КатегоријаРаботна и заштитна облека
OS