ad-list Cofra

ST. PETERSBURG
Мултинорм двослојна водоотпорна ( EN ISO 14116), антистатичка ( EN 1149-5) зимска јакна за заштита од дожд ( EN 343) наменета за ATEX средина, отпорна на киселини ( EN 13034), со сребрени рефлектирачки водоотпорни ленти 3M™ Scotchlite™ 8935.…
ШифраCFR-V342-0-01
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Cofrait
GRADO
100% најлон, полнење од 100% полиестер THINSULATE™, 150 g/m2, постава од 100% најлон, има џебови за вметнување штитници за колена коишто се исполнети со материјал THINSULATE™, делот околу коленото е појачан со цел да се спречи дисперзија на…
ШифраCFR-V16
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Cofrait
LEIDA
100% најлон, полнење од 100% полиестер THINSULATE™, 150 g/m2, постава од 100% најлон, има џебови за вметнување штитници за колена коишто се исполнети со материјал THINSULATE™, делот околу коленото е појачан со цел да се спречи дисперзија на…
ШифраCFR-V168
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Cofrait
KOBLET 02 SRC FO
Плитки работни чевли со горниште коешто е комбинација од водоотпорна нубок кожа и паропропустлив текстил, поставата е од 100% полиестер којшто е паропропустлив, отпорен на абразија и брзо ја апсорбира и ослободува влагата. Чевлите се 100% без…
ШифраOB-CFR78611
Боја
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Cofrait
MOUNTAIN O2 WR SRC FO
Длабоки работни чевли со горниште изработено од комбинација на водоотпорна нубок кожа и CORDURA® материјал. Поставени се со COFRA-TEX водоотпорна и паропропустлива мембрана со PROOF LINING систем, така што водата не навлегува во чевлите, а…
ШифраOB-CFR22180
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Cofrait
CADMO WHITE S2 SRC
Мокасини и длабоки чевли без пертли, во бела боја, со челична капа и водоотпорно, паропропустливо, NEWTECH горниште. TEXTELLE поставата изработена од 100% полиамид е отпорна на абразија, брзо ја апсорбира и ослободува влагата. Поставен,…
ШифраOB-CFR76400
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Cofrait
LAMAR WHITE S2 SRC
Мокасини и длабоки чевли без пертли, во бела боја, со челична капа и водоотпорно, паропропустливо, NEWTECH горниште. TEXTELLE поставата изработена од 100% полиамид е отпорна на абразија, брзо ја апсорбира и ослободува влагата. Поставен,…
ШифраOB-CFR76410
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Cofrait
ASPHALT S2P HRO HI SRA
Длабоки заштитни чевли за асфалтери изработени од црна водоотпорна кожа, без постава. Перфорираниот HEAT DEFENDER антистатички внатрешен ѓон е изработен од специјална ПУ смеса, анатомски обликуван и го штити корисникот од висока температура -…
ШифраOB-CFR82020
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Cofrait
BRADDOCK S3 SRC
Плитки заштитни чевли со горниште изработено од комбинација на водоотпорна нубок кожа и паропропустлив текстил, имаат алуминиумска заштитна капа и неметален APT Plate заштитен лист. паропропустливата, антибактериска SANY-DRY® постава е…
ШифраOB-CFR78620
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Cofrait
FRANKLIN SB E P FO SRC
Заштитни плитки чевли за електричари со горниште изработено од комбинација на исклучиво издржлив и паропропустлив AIRFREEDOM материјал отпорен на абразија и MICROTECH материјал. Поставата е изработена од антибактериска, паропропустлива SHPERA…
ШифраOB-CFR20610
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Cofrait
NEW ELECTRICAL SB E P WRU HRO FO SRC
Заштитни длабоки чевли за електричари со горниште изработено од водоотпорна полна говедска кожа, со паропропустлива, полиамидна постава отпорна на абразија којашто брзо ја апсорбира и ослободува влагата. Анатомски обликуваниот METATARSAL…
ШифраOB-CFR82500
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Cofrait