ad-list Dupont

TYVEK® CLASSIC XPERT (CHF5)
Заштитен комбинезон со ергономски облик којшто овозможува удобно работење. Има триделна, ергономски обликувана качулка којашто не го ограничува видното поле и обезбедува добро позиционирање околу рабовите кога се користат маски за лице.…
ШифраOD/T-001
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
DuPont
TYCHEM® F
Заштитен, антистатички, водоотпорен комбинезон со качулка, обезбедува заштита од разни видови органски и високо концентрирани неоргански хемикалии и ултра фини честички, штити од радиоактивни честички и отпорен е на прскање со течности под…
ШифраOD/T-004
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
DuPont
TYCHEM® C
Заштитен, антистатички, водоотпорен комбинезон со качулка, обезбедува заштита од разни видови концентрирани неоргански хемикалии и ултра фини честички, штити од радиоактивни честички и отпорен е на прскање со течности под притисок до 2 бари.…
ШифраOD/T-003
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
DuPont