ad-list Raven

RAVEN S1 SRC ДЛАБОКИ ЧЕВЛИ
Заштитни длабоки кожни кондури со челична капа.Текстилна постава.Двослоен (PU/PU) противлизгачки антистатик ѓон од полиуретан отпорен на масло и нафта.Поседува апсорбер на енергија во делот на петата. Големина 36-48 ЕN ISO 20345
Шифра
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Raven
RAVEN S1 SRC ПЛИТКИ
Заштитни плитки кожни чевли со челична капа.Текстилна постава.Двослоен (PU/PU) против лизгачки антистатик ѓон од полиуретан отпорен на масло и нафта.Поседува апсорбер на енергија во делот на петата. Големина 36-48 EN ISO 20345
Шифра
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Raven
RAVEN SPORT
Плитки чевли со спортски дизајн, горниште изработено од комбинација на велур кожа и текстил. Поставата претставува паропропустлив мрежест материјал во делот на јазикот, сарицата и петата, а предниот дел е изработен од неткаен текстил.…
ШифраOB-BK205
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Raven