ad-list Bk

GRISON ПЛИТКИ O1 FO SRC
Плитки и длабоки работни чевли без заштитна капа и заштитен лист. Имаат антистатички, анти-лизгачки двослоен (ПУ/ПУ) ѓон отпорен на масла и нафта, со апсорбер на енергија во пределот на петата, многу се лесни и удобни. Величини 36-48 EN ISO 20347
ШифраOB-BK001
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
BK
GRISON ДЛАБОКИ O1 FO SRC
Плитки и длабоки работни чевли без заштитна капа и заштитен лист. Имаат антистатички, анти-лизгачки двослоен (ПУ/ПУ) ѓон отпорен на масла и нафта, со апсорбер на енергија во пределот на петата, многу се лесни и удобни. Величини 36-48 EN ISO 20347
ШифраOB-BK002
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
BK
FARMER БЕЖ ДЛАБОКИ ЧЕВЛИ
Длабоки работни чевли беж боја произведени од брусена нубок кожа,имаат гумен ѓон отпорен на масло и масти.Премногу удобни и погодни за долго стоење.Чевли за суво време. Големина 36-48
ШифраOB-BK2416
КатегоријаРаботнички обувки
BK
FARMER ЦРНИ ДЛАБОКИ ЧЕВЛИ
Длабоки работни чевли црна боја произведени од брусана нубок кожа,имаат гумен ѓон отпорен на масло и масти.Премногу удобни и погодни за долго стоење.Чевли за суво време Големина 36-48
ШифраOB-BK2417
КатегоријаРаботнички обувки
BK
HONEY LUX ДЛАБОКИ ЧЕВЛИ
Работни чевли од кафена нубок кожа,со двослоен PU/TPU ѓон,долен слој со зголемена отпорност од абење,удобни и лесни.Предвидени за носење во слободно време и на сите работни места каде не е потребна дополнителна заштита на…
ШифраOB-BK160
КатегоријаРаботнички обувки
BK