ad-list Panda

ARDEA 49002 S3 SRC
Длабоки заштитни чевли со композитна капа и неметален лист изработени од полна говедска кожа третирана со восок заради обезбедување поголема водоодбојност. Моделите имаат исклучително паропропустлива и издржлива Yuma микрофибер постава…
ШифраOB-P49002
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Pandait
STRADA 6209 O1 FO SRC
Плитки и длабоки кожени работни чевли без челична капа. Имаат двослоен (ПУ/ПУ) антистатички ѓон од полиуретан со различни густини - внатрешниот слој е мек, флексибилен и удобен за носење и во текот на подолги временски периоди, додека…
ШифраOB-P6209
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Pandait
MITO STRONG O1 FO SRC
Плитки и длабоки кожени работни чевли без челична капа. Имаат двослоен (ПУ/ПУ) антистатички ѓон од полиуретан со различни густини - внатрешниот слој е мек, флексибилен и удобен за носење и во текот на подолги временски периоди, додека…
ШифраOB-P6909
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Pandait
BETA 6211 O1 FO SRC
Плитки и длабоки кожени работни чевли без челична капа и челичен лист, поставени со повеќеслоен мрежест материјал којшто е исклучително паропропустлив благодарение на технологијата на микро канали. Двослојниот (ПУ/ПУ) антистатички ѓон е…
ШифраOB-P1209
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Pandait
ALFA 6911 O1 FO SRC
Плитки и длабоки кожени работни чевли без челична капа и челичен лист, поставени со повеќеслоен мрежест материјал којшто е исклучително паропропустлив благодарение на технологијата на микро канали. Двослојниот (ПУ/ПУ) антистатички ѓон е…
ШифраOB-P1909
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Pandait
SPRINT 96670 S1 SRC
Заштитни плитки чевли од текстил со челична капа, со Sanitized® микрофибер постава отпорна на микроби и бактерии, којашто има супериорна контрола врз влагата, удобноста и отпорноста на абразија. Ѓонот е двослоен (ПУ/ПУ), анти-лизгачки,…
ШифраOB-P96670
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Pandait
TOPOLINO 6119 S1 SRC
Заштитни сандали со челична капа изработени од Crazy Horse кожа којашто е перфорирана на горништето со цел обезбедување подобра вентилација. Станува збор за кожа којашто е третирана со масло и восок во рамките на уникатен процес на штавење,…
ШифраOB-P6119
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Pandait
MITO 6919 S1 SRC
Длабоки кожени работни чевли со челична капа. Имаат двослоен (ПУ/ПУ) антистатички ѓон изработен од полиуретански материјал со различни густини - внатрешниот слој е мек, флексибилен и удобен за носење во текот на подолг временски период,…
ШифраOB-P6919
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Pandait
STRADA 6219 S1 SRC
Плитки заштитни чевли со челична капа, двослојниот (ПУ/ПУ) ѓон е антистатички, анти-лизгачки, отпорен на масла и нафта и има апсорбер на енергија во пределот на петата. Внатрешниот ПУ слој на ѓонот е мек и удобен за носење, додека…
ШифраOB-P6219
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Pandait
ALFA 6911 S1 SRC
Длабоки и плитки кожени заштитни чевли со челична капа, имаат антистатички, анти-лизгачки ѓон којшто е отпорен на масла и нафта, со апсорбер на енергија во пределот на петата. Внатрешниот ПУ слој на ѓонот е мек и удобен за носење, додека…
ШифраOB-P1919
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Pandait
BETA 6211 S1 SRC
Длабоки и плитки кожени заштитни чевли со челична капа, имаат антистатички, анти-лизгачки ѓон којшто е отпорен на масла и нафта, со апсорбер на енергија во пределот на петата. Внатрешниот ПУ слој на ѓонот е мек и удобен за носење, додека…
ШифраOB-P1219
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Pandait
SPECIALE 6519 S1P SRC
Длабоки заштитни кожени чевли со челична капа и челичен лист коишто имаат кожена заштита од искри врз јазикот со чичак лента за побрзо собување. Поставата од Sanitized® TNT е отпорна на микроби и бактерии, има супериорна контрола врз влагата,…
ШифраOB-P6519
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Pandait