ad-list Cry

CRV САНДАЛИ HALWILL S1P ESD SRC
Заштитни сандали со композитна капа и неметален заштитен лист. Горништето е изработено од специјален микрофибер којшто овозможува ногата да дише. Заменливата, антистатичка влошка е дизајнирана со систем за контрола на влагата и има…
ШифраOB-CRV240
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
CRY
CRV ДЛАБОКИ ЧЕВЛИ
HALWILL S1P ESD SRC
Заштитни длабоки и плитки чевли со композитна капа и неметален заштитен лист. Горништето е изработено од специјален микрофибер којшто овозможува ногата да дише. Заменливата, антистатичка влошка е дизајнирана со систем за контрола на влагата и…
ШифраOB-CRV230
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
CRY
CRV ПЛИТКИ ЧЕВЛИ
HALWILL S1P ESD SRC
Заштитни длабоки и плитки чевли со композитна капа и неметален заштитен лист. Горништето е изработено од специјален микрофибер којшто овозможува ногата да дише. Заменливата, антистатичка влошка е дизајнирана со систем за контрола на влагата и…
ШифраOB-CRV220
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
CRY