ad-list Respirex

ЕЛЕКТРОИЗОЛАЦИСКИ
ЧИЗМИ 
I SB E CI FO HRO SRA
Електроизолациски (диелектрични) чизми со челична капа и челичен заштитен лист, со текстилна постава. Целата чизма обезбедува заштита до 20 kV во период од 8 часа и 35 kV на дното на ѓонот до 3 минути. Обезбедуваат дополнителна заштита за…
ШифраRSPRX-095
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Respirexeng