ad-list Albo

BLUETAIL
Плетени зимски ракавици без шевови изработени од акрилни влакна, коишто се микропорозни и го спречуваат потењето, а ја зачувуваат топлината. Ракавиците се полунатопени во природен латекс, тие се анти-лизгачки и еластични. Се употребуваат за…
ШифраR-L028
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Albo
COOT +
Памучни ракавици со дебел слој од природен латекс. Имаат груба, анти-лизгачка површина на дланките и прстите, зголемена можност за апсорпција на потта и зашиена еластична манжетна. Се употребуваат во машинската индустрија, градежната…
ШифраR-L012
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Albo
HARRIER СИНИ
Заштитни шиени памучни ракавици натопени во нитрил. Имаат еластична манжетна и отпорни се на масти и масла. Се користат во индустријата, градежништвото (погодни се за работа со градежни материјали, како што се челични табли, метал, штици,…
ШифраR-NP001
Боја
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Albo
LOON
Нестерилизирани, напудрени ракавици изработени од латекс. Се испорачуваат во пакување од 100 парчиња. Погодни за употреба во здравството и фармацевтската индустрија. Величини S-XL KAT I
ШифраR-J001
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Albo
FRANCOLIN STRONG
Заштитни ракавици изработени од говедска кожа, со појачувања од говедски шпалт на дланките, палецот и показалецот, текстилна постава. Топли се и обезбедуваат заштита во студени и ветровити услови. Се користат во градежништвото, индустријата,…
ШифраR-K103
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Albo
HORNBILL
Плетени ракавици без шевови со груб слој од латекс на дланката и прстите. Еластични се и лесни, имаат одлична паропропустливост и одлично се прилагодуваат на раката. Најчесто се користат во магацините, градежната индустрија, машинската…
ШифраR-L107
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Albo
DIPPER®
Плетени заштитни ракавици без шевови со еластична манжетна. Изработени се од материјал којшто е комбинација од памук и полиестер, со слој од природен латекс. Ракавиците се еластични, имаат груба површина на дланките и прстите за подобри…
ШифраR-L007
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Albo
BUNTING CLASSIC БЕЛИ
Плетени ракавици без шевови во црна и бела боја, изработени од полиестер, со тенок слој од полиуретански материјал на дланките и прстите и еластична манжетна. Се употребуваат во машинската индустрија, електроиндустријата, автомобилската…
ШифраR-L017
Боја
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Albo
BUNTING CLASSIC ЦРНИ
Плетени ракавици без шевови во црна и бела боја, изработени од полиестер, со тенок слој од полиуретански материјал на дланките и прстите и еластична манжетна. Се употребуваат во машинската индустрија, електроиндустријата, автомобилската…
ШифраR-L022
Боја
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Albo
ROLLER
Шиени заштитни памучни ракавици целосно натопени во нитрил, сина боја. Имаат еластична манжетна. Се користат во индустријата, градежништвото (погодни се за работа со градежни материјали, како што се челични табли, метал, штици, цигли, тешки…
ШифраR-NP003
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Albo
SWIFT
Заштитни шиени памучни ракавици целосно натопени во нитрил во сина боја, со цврста манжетна којашто овозможува лесно облекување и соблекување, подобра вентилација и заштита на ракавите. Се користат во индустријата, градежништвото (погодни се…
ШифраR-NP004
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Albo
CROSSBILL
Нитрилни антиалергиски ракавици без пудра, се испорачуваат во пакување од 100 парчиња. Можат да се користат во фармацевтската индустрија, здравството и сл. Величини S-XL KAT I
ШифраR-J007
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Albo