ad-list Eon

EON SHARP 559
Заштитни плетени ракавици без шевови изработени од комбинација од модифицирани стаклени влакна, полиетилен со високи перформанси (HPPE), најлон и спандекс, со слој од NFT® нитрил во сива боја на дланките и прстите и еластична манжетна.…
ШифраR-EON559
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
EON
EON JAGUAR
Заштитни ракавици без шевови изработени од комбинација од најлон и спандекс, со слој од NFT® нитрил на дланките и прстите. Специфичната комбинација на два флексибилни материјали во плетката им дава на ракавиците супериорна удобност, комфор и…
ШифраR-EON950
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
EON
EON CARBON ESD
Плетени, антистатички, најлонски ракавици без шевови со интегрирани јаглеродни влакна и слој од полиуретански материјал на дланките и прстите и еластична манжетна. Спречуваат појава на електростатско празнење и како такви се погодни за работа…
ШифраR-EON220
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
EON
EON SHARP 518
Заштитни плетени ракавици без шевови изработени од комбинација од модифицирани стаклени влакна, полиетилен со високи перформанси (HPPE), најлон и спандекс, со слој од полиуретански материјал во црна боја на дланките и прстите и продолжена…
ШифраR-EON518
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
EON
EON SHARP 388
Заштитни плетени ракавици без шевови изработени од комбинација од полиетилен со високи перформанси (HPPE), најлон и ликра, со слој од полиуретански материјал во сива боја на дланките и прстите и еластична манжетна. Дополнителна полимерна…
ШифраR-EON388
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
EON