ad-list Fh

CETIA 36 cm
Заштитен ракав изработен од композитен Taeki® материјал, достапен во две должини. Обезбедува заштита од сечење ниво 5 и заштита од температура до 100°C, универзална величина. EN 388:2016 4x4xC EN 407 x1xxxx
ШифраR-FH3410
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Fh
CETIA 56 cm
Заштитен ракав изработен од композитен Taeki® материјал, достапен во две должини. Обезбедува заштита од сечење ниво 5 и заштита од температура до 100°C, универзална величина. EN 388:2016 4x4xC EN 407 x1xxxx
ШифраR-FH3420
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Fh
CASPIA
Заштитни ракавици изработени од природен латекс, со слој од неопрен со дебелина од 0.7 mm. Многу меки од внатре, имаат релјефна површина на дланките и прстите, којашто ги обезбедува одличните анти-лизгачки својства на ракавиците и…
ШифраR-FH1040
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Fh
RUBETRA
Ненапудрени ракавици изработени од латекс за еднократна употреба, погодни за краткотраен контакт со храна којашто не е мрсна. Дебелина 0.13 mm. Можат да се користат во прехранбената индустрија, фармацевтската индустрија и здравството и сл.…
ШифраR-FH1540
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Fh
ATTHIS
Сертифицирани, анти-вибрациски ракавици изработени од материјал којшто е комбинација од памук и полиестер, со нитрилни, анти-вибрациски додатоци на дланките. Ракавиците се погодни за заштита на зглобовите и рацете на работниците при користење…
ШифраR-FH1110
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Fh
CORAX
Шиени ракавици, пределот на дланката е изработен од специјален синтетички материјал со ист квалитет како и многу фината и мека шпалт кожа, анти-лизгачки, ПВЦ точки на прстите, извонредно прилагодување на раката за одлично чувство при работа,…
ШифраR-FH0040
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Fh
SPINUS
Заштитни ракавици за заварувачи, изработени од жолта говедска шпалт кожа. Должина 35 cm. Имаат заштитени/скриени шевови од кевларски конец и текстилна, синтетичка постава. Сертификат за заварување тип А. Се користат при заварување во…
ШифраR-FH0010
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Fh
PUGNAX BLUE
Кожени ракавици за заварувачи изработени од говедски шпалт во сина боја. Должина 35 cm. Појачувања на дланките, палецот и показалецот. Шиени се со кевларски конец. Сертификат за заварување тип А. Величина 10 EN 388:2016 4244x EN 407 41334x EN 12477
ШифраR-FH0310
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Fh
UNDULATA
Заштитни ракавици (за ТИГ заварување) изработени од мека козја кожа, шиени со кевларски конец. Манжетна од шпалт, должина 15 cm. Сертификат за заварување тип Б. Величина 10 EN 388:2016 2132x EN 407 41124x EN 12477
ШифраR-FH0510
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Fh
GRYLLE DOUBLE
Комбинирани заштитни ракавици, пределот на дланките и врвовите на прстите се изработени од говедски шпалт со висок квалитет, пределот на наддланката и цврстата манжетна (должина 7 cm) се изработени од памук. Имаат појачувања на дланките и…
ШифраR-FH0630
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Fh