ad-list Showa

SHOWA 707FL
Ракавици за заштита од хемикалии со памучна основа, целосно натопени во нитрил, со груба завршна обработка за поцврст стисок, ненапудрени, со должина од 305 mm. Погодни за ракување со храна. Тенки (0.28 mm), лесни и анатомски обликувани, го…
ШифраR-SHW707FL
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Showa
SHOWA N-DEX 7505PF
Нитрилни антиалергиски ракавици без пудра, без силикон, со груба завршна обработка на врвовите на прстите, за попрецизна работа и цврст стисок на лизгави предмети. Се испорачуваат во пакување од 100 парчиња. Должина 240 mm, дебелина 0,1 mm,…
ШифраR-SHW7505PF
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Showa