ad-list Batmetal

BATMETALL БЕЗ МАНЖЕТНИ
Ракавици од испреплетени прстени изработени од не’рѓосувачки челик, без манжетни, лента што може да се прилагодува, максимална заштита од сечење, можат да се носат и на левата и на десната рака. По специјална нарачка, манжетната е достапна во…
Шифра R-M001
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Batmetal
BATMETALL МАНЖЕТНА 8 cm
Ракавици од испреплетени прстени изработени од не’рѓосувачки челик, манжетна со должина од 8 cm, лента што може да се прилагодува, максимална заштита од сечење, можат да се носат и на левата и на десната рака. По специјална нарачка,…
ШифраR-M002
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Batmetal
BATMETALL МАНЖЕТНА 15 cm
Ракавици од испреплетени прстени изработени од не’рѓосувачки челик, манжетна со должина од 19 cm, лента што може да се прилагодува, максимална заштита од сечење, можат да се носат и на левата и на десната рака. По специјална нарачка,…
ШифраR-M004
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Batmetal
СТЕГАЧ ЗА РАКАВИЦИ ЗА МЕСАРИ
Пластичен стегач којшто се носи врз Batmetal ракавиците и којшто обезбедува поголема удобност при работа.
ШифраR-M005
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Batmetal