ad-list Scott

PROMASK
Маска за цело лице со заменлив филтер со DIN навој од левата страна (произведен според стандардите EN 143 и EN 14387). Изработена е од Procomp® материјал, односно хало-бутил еластомер, отпорен на хемикалии и исклучително долготраен. Удобно…
ШифраZD-SCT5512681
КатегоријаЗаштита на дишните органи
Scott
PANORAMA M3
Маска за цело лице изработена од силиконска, безмирисна, антиалергиска гума, со филтер со DIN навој. Двојната силиконска мембрана овозможува совршено херметичко вклопување на лицето на корисникот. Поликарбонатното стакло со широко видно поле…
ШифраZF-SPRXM3
КатегоријаЗаштита на дишните органи
Scott