ad-list Cerva

DAYBORO БЛУЗА
Работна блуза со спортски дизајн која овозможува поголема слобода во движењето. Благодарение на својот состав од TRFIBETEX материјалот. -состав:62% памук,35% полиестер,3% Спандекс,260г/м2 -качулка која се отстранува -појачана од 600Д полиестр…
ШифраR-J103
КатегоријаКолекција
Cerva
DAYBORO ПАНТАЛОНИ
Работни панталони од иновативенTRIFIBETEX материјал,ергономски крој,шиени со трослоен шев за поголема издржливост. -Состав:62% памук,35% полиестер,3% Спандекс,260г/м2 -Патент со преклоп и копче -D-копче за ИД картичка -практични џебови за…
Шифра13.85
КатегоријаКолекција
Cerva
DAYBORO ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Работниот полукомбинезон со атрактивен спортски дизајн кој со својот состав од TRIFIBETEX материјал и еластичен појас,овозможува поголем комфор и слобода во движењето. -состав: 62% памук,35% полиестер,3% Спандекс,260г/м2 -патент со преклоп и…
ШифраOD-827-X
КатегоријаКолекција
Cerva
HERON
Заштитни ракавици изработени од свинска кожа. Пределот на дланките и прстите е во окер боја. Имаат шпалт на горната страна. Меки се, без појачувања. Се користат во градежништвото, индустријата, земјоделството и генерално на работни места каде…
ШифраR-K001
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Cerva
HERON WINTER
Ракавици од изработени свинска кожа. Пределот на дланките и прстите е во окер боја. Наддланката е изработена од свински шпалт. Меки се, имаат зимска постава. Се користат во градежништвото, индустријата, земјоделството и сл. Погодни за работа…
ШифраR-K002
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Cerva
MERLIN
Ракавици за заварувачи, без постава, изработени од сив говедски шпалт. Имаат сигурносна манжетна со должина од 15 cm. Сертификат за заварување тип Б. Ракавиците се користат во градежништвото и индустријата, во процесот на заварување. Величина…
ШифраR-KB013
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Cerva
FIREFINCH
Ракавици шиени од парчиња разнобојна говедска кожа. Пределот на наддланката и манжетната се изработени од памук, а имаат и топла зимска постава на дланките и подлактицата. Најчесто се користат во градежната индустрија и во студени временски…
ШифраR-KB004
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Cerva
PELICAN
Шиени ракавици со дланки изработени од мека козја кожа, пределот на наддланката е изработен од платно, со еластична манжетна чијшто обем може да се прилагоди со помош на чичак лента. Пределот на подлактицата на ракавиците Pelican Blue е…
Шифра R-KB031
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Cerva
PELICAN BLUE
Шиени ракавици со дланки изработени од мека козја кожа, пределот на наддланката е изработен од платно, со еластична манжетна чијшто обем може да се прилагоди со помош на чичак лента. Пределот на подлактицата на ракавиците Pelican Blue е…
ШифраR-KB231
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Cerva