ad-list Climax

ТЕМНО СТАКЛО ЗА ЗАВАРУВАЧИ
Сертифицирано, димензии 108 x 51 mm и 110 x 90 mm. Нивоа на затемнување DIN 9, 10, 11, 12 и 13. EN 166 EN 169
ШифраZG-CX-108X51D11
КатегоријаЗаштита на дишните органи
Climax
ТЕМНО СТАКЛО ЗА ЗАВАРУВАЧИ
Сертифицирано, димензии 108 x 51 mm и 110 x 90 mm. Нивоа на затемнување DIN 9, 10, 11, 12 и 13. EN 166 EN 169
ШифраZG-CX-108X51D12
КатегоријаЗаштита на дишните органи
Climax
CLIMAX 619
Сертифицирани очила наменети за брусачи со округли леќи со дијаметар од 50 mm, дебелина 2,9 mm и оптичка класа 1. Отпорноста на удари од метални, дрвени или пластични честички е ниво S - до брзина од 45 m/s. Многу се удобни, со дополнителни…
ШифраZG-CX-619
КатегоријаЗаштита на дишните органи
Climax
CLIMAX 620
Сертифицирани очила за заварувачи со округли стакла, ниво на затемнување DIN 6, дијаметар 50 mm, дебелина 2,6 mm и оптичка класа 1. Многу се удобни, со дополнителни странични прицврстувачи коишто овозможуваат одлично позиционирање на лицето…
ШифраZG-CX-620
КатегоријаЗаштита на дишните органи
Climax