ad-list I spector

ROZELLE ПРОЅИРНИ
Заштитни очила со спортски дизајн. Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со мала брзина до 45 m/s. Поликарбонатни, проѕирни стакла отпорни на гребење, прилагодливи рачки по должина, мек додаток за нос. EN 166 1.F EN 170
ШифраZN-IS10206
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
I spector
ROZELLE MIRROR
Заштитни очила со спортски дизајн. Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со мала брзина до 45 m/s. Поликарбонатни, рефлектирачки (огледало) стакла отпорни на гребење, прилагодливи рачки по должина, мек додаток…
ШифраZN-IS10207
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
I spector
TERREY ТЕМНИ (ALBOSWISS)
Темни, заштитни, поликарбонатни очила со прилагодливи рачки и странична заштита. Отпорни на гребнатини, погодни за брусење. Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со мала брзина до 45 m/s. EN 166 1.F EN 172
ШифраZN-ISO107
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
I spector
iSpector ТОРБИЧКА ЗА ОЧИЛА
Торбичка за очила од брендот I-Spector. Изработена е од 100% микрофибер полиестер
ШифраZN-IS1100
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
I spector