ad-list Ansell

ANSELL ПРЕСТИЛКА
Заштитна водоотпорна престилка изработена од ПВЦ, со дебелина од 0.508 mm, најлонски трегери, со димензии 84 x 112 cm, отпорна на раствори на киселини и бази, како и на животинско масло и маст, погодна за употреба во прехранбената индустрија,…
ШифраOD-А/0015
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Ansell
ANSELL ПРЕСТИЛКА
Заштитна водоотпорна престилка изработена од ПВЦ, со дебелина од 0.508 mm, најлонски трегери, со димензии 84 x 112 cm, отпорна на раствори на киселини и бази, како и на животинско масло и маст, погодна за употреба во прехранбената индустрија,…
ШифраOD-А/0016
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Ansell
HYCRON 27-805
Шиени интерлок памучни ракавици, целосно натопени во нитрил, имаат цврста безбедносна манжетна. Ракавиците се дизајнирани за ракување со замаслени или влажни абразивни материјали при вршење градежни работи - лиење, ковано железо, тули, плочки…
ШифраR-A27-805
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Ansell
CRUSADER FLEX® 42-445 - 24 cm
Ракавици изработени од специјален материјал (памучно-синтетичка плетка) натопени во нитрил. Имаат изолациска постава од неткаен текстил. Погодни за ракување со предмети до 180°C. Достапни во две должини. Можат да се користат за ракување со…
Шифра R-A42-445
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Ansell
CRUSADER FLEX® 42-474 - 33 cm
Ракавици изработени од специјален материјал (памучно-синтетичка плетка) натопени во нитрил. Имаат изолациска постава од неткаен текстил. Погодни за ракување со предмети до 180°C. Достапни во две должини. Можат да се користат за ракување со…
ШифраR-A42-474
КатегоријаРаботнички и заштитни ракавици
Ansell