ad-list Uvex

uvex pheos alpine ШЛЕМ
Мултифункционален шлем изработен од ABS, наменет за работа на висина. Uvex pheos alpine е единствениот шлем на пазарот којшто ги исполнува барањата и индустрискиот стандард EN 397, како и барањата на стандардот за шлемови за планинарење EN…
ШифраUV-9773150
Боја
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Uvexger
uvex pheos alpine ШЛЕМ
Мултифункционален шлем изработен од ABS, наменет за работа на висина. Uvex pheos alpine е единствениот шлем на пазарот којшто ги исполнува барањата и индустрискиот стандард EN 397, како и барањата на стандардот за шлемови за планинарење EN…
ШифраUV-9773050
Боја
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Uvexger
uvex pheos alpine ШЛЕМ
Мултифункционален шлем изработен од ABS, наменет за работа на висина. Uvex pheos alpine е единствениот шлем на пазарот којшто ги исполнува барањата и индустрискиот стандард EN 397, како и барањата на стандардот за шлемови за планинарење EN…
ШифраUV-9773350
Боја
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Uvexger
Uvex 9160.065 наочари
Заштитни наочари со спортски дизајн и бистра поликарбонат леќа. Оптичката класа на леќата 1, нуди заштита од удари со мала брзина до 45/с дури и при екстремни тепмератури. Сино-портокалов оквир. Рачките се прилагодауват во сите прваци,имаат…
ШифраUV-9160065
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Uvexger
uvex pheos CX2 ПРОЅИРНИ
Заштитни, проѕирни очила со широко видно поле. Благодарение на x-tended технологијата на продолжени леќи (обезбедуваат и одредена странична заштита) и x-twist технологијата на закривени рачки, uvex постигна совршено прилагодување на обликот…
ШифраUV-9198256
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Uvexger
uvex astrospec 2.0 9164.065
Проѕирни, заштитни очила со класичен дизајн, прилагодливи по висина, со широко видно поле. Поликарбонатни стакла, странична заштита и дополнителна заштита на фронталниот дел. Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од…
ШифраUV-9164065
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Uvexger
uvex ultrasonic 9302.245
Заштитни очила со широко видно поле и еластична лента. Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со средна брзина до 120 m/s, течни капки, крупни честички прашина, стопен метал и цврсти, вжарени честички. Меката…
ШифраUV-9302245
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Uvexger
uvex i-vo 9160.520
Заштитни очила со спортски дизајн, со жолти поликарбонатни леќи. Сино-портокалова рамка. Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со мала брзина до 45 m/s, дури и при екстремни температури. Премаз против…
ШифраUV-9160520
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Uvexger
uvex pheos CX2 ЖОЛТИ
Заштитни жолти очила со широко видно поле. Благодарение на x-tended технологијата на продолжени леќи (обезбедуваат и одредена странична заштита) и x-twist технологијата на закривени рачки, uvex постигна совршено прилагодување на обликот на…
ШифраUV-9198285
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Uvexger
uvex pheos CX2 ТЕМНИ
Заштитни темни очила со широко видно поле. Благодарение на x-tended технологијата на продолжени леќи (обезбедуваат и одредена странична заштита) и x-twist технологијата на закривени рачки, uvex постигна совршено прилагодување на обликот на…
ШифраUV-9198237
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Uvexger
uvex i-vo 9160.076
Заштитни очила со спортски дизајн, со темни поликарбонатни леќи. Оптичка класа на леќите 1, обезбедуваат заштита од удари од честички со мала брзина до 45 m/s, дури и при екстремни температури. Црно-сива рамка. Рачките се прилагодуваат во…
ШифраUV-9160076
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Uvexger
uvex astrospec 2.0
ЗА ЗАВАРУВАЧИ
Темни (DIN 5) заштитни очила за заварувачи, со класичен дизајн, широко видно поле и uvex infradur премаз, којшто гарантира траен ефект против замаглување и отпорност на гребнатини. Поликарбонатни стакла, странична заштита и дополнителна…
ШифраUV-9164145
КатегоријаЗаштита на глава, лице и слух
Uvexger