ad-list Stanmore

STANMORE БЛУЗА
Работна блуза со модерен дизајн со рефлектирачки детали за повисока видливост, 100% памук, 275 g/m2, удобна и издржлива, патент во делот под пазувите за подобра вентилација и поголема удобност, закопчување со метален патент и дрикери, голем…
ШифраOD-5200
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Stanmore
STANMORE БЛУЗА
Работна блуза со модерен дизајн со рефлектирачки детали за повисока видливост, 100% памук, 275 g/m2, удобна и издржлива, патент во делот под пазувите за подобра вентилација и поголема удобност, закопчување со метален патент и дрикери, голем…
ШифраOD-5205
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Stanmore
STANMORE БЛУЗА
Работна блуза со модерен дизајн со рефлектирачки детали за повисока видливост, 100% памук, 275 g/m2, удобна и издржлива, патент во делот под пазувите за подобра вентилација и поголема удобност, закопчување со метален патент и дрикери, голем…
ШифраOD-5207
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Stanmore
STANMORE ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Работен полукомбинезон со модерен дизајн со рефлектирачки детали за повисока видливост, 100% памук, 275 g/m2, џебови за вметнување на штитници за колена, голем број практични џебови, закопчување со патент и дрикери, широки еластични трегери,…
ШифраOD-5100
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Stanmore
STANMORE ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Работен полукомбинезон со модерен дизајн со рефлектирачки детали за повисока видливост, 100% памук, 275 g/m2, џебови за вметнување на штитници за колена, голем број практични џебови, закопчување со патент и дрикери, широки еластични трегери,…
ШифраOD-5105
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Stanmore
STANMORE ПОЛУКОМБИНЕЗОН
Работен полукомбинезон со модерен дизајн со рефлектирачки детали за повисока видливост, 100% памук, 275 g/m2, џебови за вметнување на штитници за колена, голем број практични џебови, закопчување со патент и дрикери, широки еластични трегери,…
ШифраOD-5107
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Stanmore
STANMORE ПАНТАЛОНИ
Работни панталони со модерен дизајн со рефлектирачки детали за повисока видливост, 100% памук, 275 g/m2, џебови за вметнување на штитници за колена, издржливи и удобни, голем број практични џебови, достапни во повеќе бои. Величини 48-62
ШифраOD-5300
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Stanmore
STANMORE ПАНТАЛОНИ
Работни панталони со модерен дизајн со рефлектирачки детали за повисока видливост, 100% памук, 275 g/m2, џебови за вметнување на штитници за колена, издржливи и удобни, голем број практични џебови, достапни во повеќе бои. Величини 48-62
ШифраOD-5305
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Stanmore
STANMORE ПАНТАЛОНИ
Работни панталони со модерен дизајн со рефлектирачки детали за повисока видливост, 100% памук, 275 g/m2, џебови за вметнување на штитници за колена, издржливи и удобни, голем број практични џебови, достапни во повеќе бои. Величини 48-62
ШифраOD-5307
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Stanmore
STANMORE ЈАКНА 3 во 1
Зимска водоотпорна, термоизолациска јакна, 100% полиестер/ ПУ, постава од 100% полиестерски флис, 285 g/m2, паропропустлива, со рефлектирачки детали, влошката може да се носи и како посебна јакна, ракавите можат да се извадат па јакната може…
ШифраOD-5700
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Stanmore
STANMORE ДУКСЕР
Дуксер со качулка, модерен и практичен модел, 80% памук, 20% полиестер, 300 g/m2, внатрешни странични џебови, закопчување со патент, еластични манжетни и рендер околу половината, врвца за затегнување во качулката, достапен во неколку бои.…
ШифраOD-5550
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Stanmore
STANMORE ДУКСЕР
Дуксер со качулка, модерен и практичен модел, 80% памук, 20% полиестер, 300 g/m2, внатрешни странични џебови, закопчување со патент, еластични манжетни и рендер околу половината, врвца за затегнување во качулката, достапен во неколку бои.…
ШифраOD-5555
Боја
КатегоријаРаботна и заштитна облека
Stanmore