ad-list Catamount sport

DIABLO O2 FO SRC
Плитки професионални работни чевли/патики со атрактивен дизајн. Кожени и водоотпорни (O2 ознака согласно EN 20347). Горништето е прецизно сошиено со бел конец од неколку специјално кроени парчиња кожа за подобра ергономика и модерен изглед.…
ШифраOB-CM060
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Catamount Sport
VIPER O2 FO SRC
Плитки професионални работни чевли/патики со атрактивен дизајн. Кожени и водоотпорни (O2 ознака согласно EN 20347). Горништето е прецизно сошиено со бел конец од неколку специјално кроени парчиња кожа за подобра ергономика и модерен изглед.…
ШифраOB-CM070
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Catamount Sport
STONERUNNER
Моделот STONERUNNER претставува новитет на брендот CATAMOUNT SPORT. Станува збор за работни чевли/патики со спортски дизајн, погодни за полесни работни активности во коишто не се потребни заштитни елементи, како што се на пример заштитна капа…
ШифраOB-CM080
КатегоријаРаботнички и заштитни обувки
Catamount Sport